Bine te-am găsit!

Noi suntem YAY Films, proiect dedicat publicului tânăr și familiilor prin care ne ocupăm de curatorierea filmelor și animațiilor, dar și de conceperea materialelor educative pentru contextualizarea lor.

Prin selecțiile noastre tematice, dorim să oferim conținut educativ de calitate tinerelor generații din România și să contribuim la dezvoltarea personală a copiilor, să inspirăm limbajul vizual și emoțional al acestora și să promovăm o platformă de dialog constructiv prin film.

În prezent, echipa noastră este compusă deopotrivă din entuziaști pasionați și profesioniști ai industriei care aduc în atenția publicului larg filme atent selectate, pentru a promova experiențele cinematografice colective.

Despre CAY Films

Suntem un distribuitor de filme în România și ne bucurăm să-ți oferim experiențe eclectice pe marile ecrane din 2022. Oferta noastră de filme este dublă: pe de o parte, căutăm debuturi cinematografice de excepție, regizori emergenți și cele mai ascunse comori ale cinematografiei contemporane, iar pe de altă parte, oferim conținut de calitate și relevant pentru cei mai tineri și întreaga familie. Vei găsi în portofoliul nostru producții europene independente și filme de artă contemporane, respectiv filme și animații dedicate publicului tânăr.

spre CAY Films