Bine te-am găsit!

Noi suntem CAY Films, distribuitor de filme în România și ne bucurăm să-ți oferim experiențe eclectice pe marile ecrane din 2022. Oferta noastră de filme este dublă: pe de o parte, căutăm debuturi cinematografice de excepție, regizori emergenți și cele mai ascunse comori ale cinematografiei contemporane, iar pe de altă parte, oferim conținut de calitate și relevant pentru cei mai tineri și întreaga familie. Vei găsi în portofoliul nostru producții europene independente și filme de artă contemporane, respectiv filme și animații dedicate publicului tânăr.

În prezent, echipa noastră este compusă deopotrivă din entuziaști pasionați și profesioniști ai industriei care aduc în atenția publicului larg filme atent selectate, pentru a promova experiențele cinematografice colective.

Despre YAY Films

În timp ce selecția noastră de filme de artă contemporane pentru cinefilii din România este distribuită sub egida CAY Films, selecția noastră de filme și animații pentru spectatorii mai tineri face parte din cadrul YAY Films. Prin proiectul dedicat publicului tânăr și familiilor, ne ocupăm de curatorierea filmelor și animațiilor, dar și de conceperea materialelor educative pentru contextualizarea lor.

spre YAY Films